Is time twister working ?

All posts that are not relevant anymore.
Forum rules
Warning, you are in the archives section. There is a high risk the posts in this section are not accurate. Please use the search button to see if you can find more up to date information
Post Reply
Pausing
Posts: 36
Joined: Sun Apr 11, 2010 8:31 pm

Is time twister working ?

Post by Pausing »

hello guys, is card really working fine? i cast it i didnt show i draw 7 card but the opponet draws 7. any comments about that
abrasax
Posts: 976
Joined: Wed Oct 15, 2008 7:46 am
Location: Switzerland

Re: time twister

Post by abrasax »

hello guys, is card really working fine? i cast it i didnt show i draw 7 card but the opponet draws 7. any comments about that
Well that what the card is supposed to do isn't it ?
We need your Help !!!
New to wagic ? Be sure to check the following :

Bug report: Bug reporting
Help us: Add cards & Compiling.
Customize: Themes FAQ, All images thread, Abra's Mediafire folder
Alfatron
Posts: 11
Joined: Thu Apr 15, 2010 6:20 pm

Re: Is time twister working ?

Post by Alfatron »

Time twister i think :roll:

"Set Timetwister aside in a new graveyard pile. Shuffle your hand, library, and graveyard together into a new library and draw a new hand of seven cards, leaving all cards in play where they are; opponent must do the same."
Aegnor
Posts: 5
Joined: Sun Jun 20, 2010 9:14 am

Re: Is time twister working ?

Post by Aegnor »

Hello,

In first time, I'm sorry for my poor English. So, I'm French ^^

For Time twister, push R1 and your cards appears (you see it ??)

And, when your graveyard are shuffle, you draw 7 cards, but it's the graveyard card. The deck are not really shuffle.

Thanks!
Post Reply