Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

TN-V mvspsp problem

Post Reply
startmenu11
Posts: 13
Joined: Sat Dec 29, 2012 12:33 pm

TN-V mvspsp problem

Post by startmenu11 »

TN-V use SELETE+START to simulate HOME button, but mvspsp also use SELETE+START to open the settings menu.
Now it can't open the settings menu, what can i do?
Advertising
PSVita 1000 Wifi 3.01 TN-V4
PSVita 1000 3G 3.01 TN-V4
jvhellraiser
Posts: 1478
Joined: Tue Jan 18, 2011 4:09 pm

Re: TN-V mvspsp problem

Post by jvhellraiser »

startmenu11 wrote:TN-V use SELETE+START to simulate HOME button, but mvspsp also use SELETE+START to open the settings menu.
Now it can't open the settings menu, what can i do?
nothing you press select+ start to enter the settings.
Advertising
Acid_Snake
Retired Mod
Posts: 3099
Joined: Tue May 01, 2012 11:32 am
Location: Behind you!

Re: TN-V mvspsp problem

Post by Acid_Snake »

either change TN configuration, or mvspsp configuration
jvhellraiser wrote:
startmenu11 wrote:TN-V use SELETE+START to simulate HOME button, but mvspsp also use SELETE+START to open the settings menu.
Now it can't open the settings menu, what can i do?
nothing you press select+ start to enter the settings.
don't listen to this guy, he's hallucinating
DESTROYER_ONER
Posts: 19
Joined: Mon Jun 18, 2012 8:10 pm

Re: TN-V mvspsp problem

Post by DESTROYER_ONER »

startmenu11 wrote:TN-V use SELETE+START to simulate HOME button, but mvspsp also use SELETE+START to open the settings menu.
Now it can't open the settings menu, what can i do?
same problem.

how do go about changing TN configuration?
jvhellraiser
Posts: 1478
Joined: Tue Jan 18, 2011 4:09 pm

Re: TN-V mvspsp problem

Post by jvhellraiser »

DESTROYER_ONER wrote:
startmenu11 wrote:TN-V use SELETE+START to simulate HOME button, but mvspsp also use SELETE+START to open the settings menu.
Now it can't open the settings menu, what can i do?
same problem.

how do go about changing TN configuration?
I got mvspsp 2.3.1 no Acid I am not!, well at least I think I am not :lol:

I access the emulator just fine, launch a game and pressv select +start it takes you to the option menu
at least mines does I can configure ,select cheats,or exit the emulator throw the settings. MVSPSP UO version 2.3.1
jvhellraiser
Posts: 1478
Joined: Tue Jan 18, 2011 4:09 pm

Re: TN-V mvspsp problem

Post by jvhellraiser »

Acid_Snake wrote:either change TN configuration, or mvspsp configuration
jvhellraiser wrote:
startmenu11 wrote:TN-V use SELETE+START to simulate HOME button, but mvspsp also use SELETE+START to open the settings menu.
Now it can't open the settings menu, what can i do?
nothing you press select+ start to enter the settings.
don't listen to this guy, he's hallucinating
:lol: :lol: :lol: :P diferent version of mvspsp bro.
jkoiou
Posts: 97
Joined: Sun Oct 07, 2012 12:54 pm

Re: TN-V mvspsp problem

Post by jkoiou »

The install instructions still dont tell you HOW to change the TN-V settings for the home button. it just says to DO IT. I looked in config (holding R Button) but couldn't find anything for that. Anyone have a suggestion or the answer? i'd love to switch it to the top left or right corner of the screen for ease of use.
The Wizard came from the moon!
PSP: 1k, 2k, Go ~ProC 6.60
PSV: 3.18 GB TN-V10
PS: X + One, 2 + Slim, 3 A01 + 2k Habib 4.60 + 2k & 4k OFW, PS4
Xbox: 1, 360RE5, One
Nin: NES, SNES, RDuo, SupraBoy, N64, GC, WiiHBC, WiiUd, GB, gbaSP, DSi, DSIXL, NEW 3DSXL
Clarkal
Posts: 111
Joined: Fri Mar 30, 2012 4:01 am

Re: TN-V mvspsp problem

Post by Clarkal »

Just use the vita's touch screen to go to mvspsp menu press and hold the front touch screen.
EDIT: oops didn't read the post completely , well when using mvspsp pressing start+select shouldn't bring out the exit menu on the psp emulator. try pressing and holding select first then press start see if that works for you.
UKDNA
Posts: 3
Joined: Wed Apr 04, 2012 3:07 pm

Re: TN-V mvspsp problem

Post by UKDNA »

jkoiou wrote:The install instructions still dont tell you HOW to change the TN-V settings for the home button. it just says to DO IT. I looked in config (holding R Button) but couldn't find anything for that. Anyone have a suggestion or the answer? i'd love to switch it to the top left or right corner of the screen for ease of use.
I've been searching forever on here for how to do this... why are there no instructions?
PSN: UKDNA
XBOX Live: UKDNA
iOS Game Center: UKDNA
EvilDooinz
Posts: 37
Joined: Mon Oct 08, 2012 3:39 pm

Re: TN-V mvspsp problem

Post by EvilDooinz »

could download and recompile the source code for mvspsp.
Post Reply

Return to “Homebrews”