Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

[PSPGo] DualShock3 R3 and L3 can be used

Forum rules
Forum rule Nº 15 is strictly enforced in this subforum.
Total-Noob
Guru
Posts: 536
Joined: Sat Feb 02, 2013 5:08 pm

Re: [PSPGo] DualShock3 R3 and L3 can be used

Post by Total-Noob » Fri Sep 05, 2014 4:43 pm

Alright guys! Now I'm gonna write a plugin, stay tuned!
Tell me a good name for this plugin.
Advertising

User avatar
reprep
Posts: 1074
Joined: Tue Dec 17, 2013 4:38 pm

Re: [PSPGo] DualShock3 R3 and L3 can be used

Post by reprep » Fri Sep 05, 2014 4:53 pm

Total-Noob wrote:Alright guys! Now I'm gonna write a plugin, stay tuned!
Tell me a good name for this plugin.
TN-Remapper, DS3Remapper?
Advertising

Total-Noob
Guru
Posts: 536
Joined: Sat Feb 02, 2013 5:08 pm

Re: [PSPGo] DualShock3 R3 and L3 can be used

Post by Total-Noob » Fri Sep 05, 2014 5:18 pm

So people!

I have written the plugin DS3Remapper, it's untested & open source xD.

Activate this plugin everywhere and launch the controller test

DS3Remapper.rar
https://www.mediafire.com/?mcfltb69i2tbs0t

EBOOT.PBP
https://www.mediafire.com/?5q9nkx0230taw4y

I'm looking forward for results.

EDIT: It's only for 6.60 atm.

User avatar
reprep
Posts: 1074
Joined: Tue Dec 17, 2013 4:38 pm

Re: [PSPGo] DualShock3 R3 and L3 can be used

Post by reprep » Fri Sep 05, 2014 5:29 pm

tested EBOOT.PBP, plugin test wil follow later.

Up = 0x00000010
Down = 0x00000040
Left = 0x00000080
Right = 0x00000020
Square = 0x00008000
Triangle = 0x00001000
Cross = 0x00004000
Circle = 0x00002000
R1 = 0x00000200
R2 = 0x00000200
L1 = 0x00000100
L2 = 0x00000100
Select = 0x00000001
Start = 0x00000008

Lx, Ly works from 0 to 255, Rx, Ry doesn't work.

R3 and L3 doesn't work


EDIT: Plugin is activated on GAME, VSH and POPS, nothing changed. i am using psp go at 6.60 pro C2 cfw
Last edited by reprep on Fri Sep 05, 2014 5:33 pm, edited 1 time in total.

Total-Noob
Guru
Posts: 536
Joined: Sat Feb 02, 2013 5:08 pm

Re: [PSPGo] DualShock3 R3 and L3 can be used

Post by Total-Noob » Fri Sep 05, 2014 5:30 pm

reprep wrote:tested EBOOT.PBP, plugin test wil follow later.

Up = 0x00000010
Down = 0x00000040
Left = 0x00000080
Right = 0x00000020
Square = 0x00008000
Triangle = 0x00001000
Cross = 0x00004000
Circle = 0x00002000
R1 = 0x00000200
R2 = 0x00000200
L1 = 0x00000100
L2 = 0x00000100
Select = 0x00000001
Start = 0x00000008

Lx, Ly works from 0 to 255, Rx, Ry doesn't work.

R3 and L3 doesn't work
You MUST test the eboot WITH the plugin. Also, only tell me the results of Rx, Ry, R2/L2, R3/L3.

RandQalan
Posts: 468
Joined: Sun Aug 18, 2013 10:43 am

Re: [PSPGo] DualShock3 R3 and L3 can be used

Post by RandQalan » Fri Sep 05, 2014 5:35 pm

Total-Noob wrote:So people!

I have written the plugin DS3Remapper, it's untested & open source xD.

Activate this plugin everywhere and launch the controller test

DS3Remapper.rar
https://www.mediafire.com/?mcfltb69i2tbs0t

EBOOT.PBP
https://www.mediafire.com/?5q9nkx0230taw4y

I'm looking forward for results.

EDIT: It's only for 6.60 atm.
Hope it works for 6.20 soon I have mine on LME 2.2 6.20
Image

User avatar
reprep
Posts: 1074
Joined: Tue Dec 17, 2013 4:38 pm

Re: [PSPGo] DualShock3 R3 and L3 can be used

Post by reprep » Fri Sep 05, 2014 5:35 pm

nothing changed when i enabled the plugin unfortunately. R3/L3 Rx,Ry still not recognized and R2/L2 still maps to R1/L1

EDIT: R1/L1, not R1/R2
Last edited by reprep on Fri Sep 05, 2014 6:13 pm, edited 1 time in total.

Total-Noob
Guru
Posts: 536
Joined: Sat Feb 02, 2013 5:08 pm

Re: [PSPGo] DualShock3 R3 and L3 can be used

Post by Total-Noob » Fri Sep 05, 2014 6:11 pm

reprep wrote:nothing changed when i enabled the plugin unfortunately. R3/L3 Rx,Ry still not recognized and R2/L2 still maps to R1/R2
Alright, I have to find an other method to patch. Stay tuned.

EDIT:
New version: https://www.mediafire.com/?mcfltb69i2tbs0t

This one should work on all FW's.

RandQalan
Posts: 468
Joined: Sun Aug 18, 2013 10:43 am

Re: [PSPGo] DualShock3 R3 and L3 can be used

Post by RandQalan » Fri Sep 05, 2014 6:54 pm

Total-Noob wrote:
reprep wrote:nothing changed when i enabled the plugin unfortunately. R3/L3 Rx,Ry still not recognized and R2/L2 still maps to R1/R2
Alright, I have to find an other method to patch. Stay tuned.

EDIT:
New version: https://www.mediafire.com/?mcfltb69i2tbs0t

This one should work on all FW's.
This works for all buttons on test eboot.pbp except L3 on 6.20
Works but games like FF-0 and KHBBSFM will not work with it
Last edited by RandQalan on Fri Sep 05, 2014 6:58 pm, edited 1 time in total.
Image

Total-Noob
Guru
Posts: 536
Joined: Sat Feb 02, 2013 5:08 pm

Re: [PSPGo] DualShock3 R3 and L3 can be used

Post by Total-Noob » Fri Sep 05, 2014 6:57 pm

RandQalan wrote:
Total-Noob wrote:
reprep wrote:nothing changed when i enabled the plugin unfortunately. R3/L3 Rx,Ry still not recognized and R2/L2 still maps to R1/R2
Alright, I have to find an other method to patch. Stay tuned.

EDIT:
New version: https://www.mediafire.com/?mcfltb69i2tbs0t

This one should work on all FW's.
This works for all buttons on test eboot.pbp except L3 on 6.20 but will not work in game
Sorry I don't get what you mean. This plugin allows you to use all buttons + right analog stick, but of course you have to remap them with an other plugin to be able to use them......
Last edited by Total-Noob on Fri Sep 05, 2014 6:59 pm, edited 1 time in total.

Post Reply

Return to “Programming and Security”