Advertising (This ad goes away for registered users. You can Login or Register)

Soooooo... Proxy working?

Everything that is PSVita-related but doesn't go in any other subforum
xSASxZaros
Posts: 135
Joined: Thu Sep 04, 2014 7:40 pm

Soooooo... Proxy working?

Post by xSASxZaros »

I'm in university so I can't check. :(
Advertising
SILENT_Pavel
Posts: 173
Joined: Tue Jan 08, 2013 11:19 pm

Re: Soooooo... Proxy working?

Post by SILENT_Pavel »

>Proxy working?
Yep.
Advertising
vita
PCH-1008 WiFi, 3.18 OFW, 16Gb, EU PSN --> Go! Sudoku + Sports Superbikes 2 exploits.
reprep
Posts: 1074
Joined: Tue Dec 17, 2013 4:38 pm

Re: Soooooo... Proxy working?

Post by reprep »

Someone should make a website. www.isvitaproxystillworking.com
TheM4v3r1cX
Posts: 40
Joined: Mon Aug 11, 2014 12:29 am

Re: Soooooo... Proxy working?

Post by TheM4v3r1cX »

reprep wrote:Someone should make a website. http://www.isvitaproxystillworking.com
lol
Retired hacker, musician, gamer, programmer, videogame developer.
Pretty much an ocious guy with a lot of time to waste.
Image
APRON-MAN
Posts: 39
Joined: Tue Jul 03, 2012 6:34 pm

Re: Soooooo... Proxy working?

Post by APRON-MAN »

Cant seem to get it working today . . . could just be me tho
dmaskell92
Moderator
Posts: 1222
Joined: Tue Mar 12, 2013 5:07 pm
Location: New York

Re: Soooooo... Proxy working?

Post by dmaskell92 »

Proxy method boned me (When I go to update system it says I'm updated, PS Store says to update etc... The download list from PC isn't working either. So... We're scr..ed. I think I got the free Minecraft glitch to work too ****. No way I'm paying for it.
Does it quit? If not, then it's legit... Too legit.

Nvidia Shield Portable 48gb
Dreamcast: SEGA Sports - 80gb IDE HDD
4k PS3 Super Slim OFW 4.82
1k PSP: 6.60 ME-2.3
1K PSVita: Ensō 32GB - 64GB SD2VITA - 128GB PSVSD
Image
BlackRose13
Posts: 24
Joined: Fri Aug 29, 2014 8:43 pm

Re: Soooooo... Proxy working?

Post by BlackRose13 »

I used the Download Queue method last night to download Muramasa Rebirth and it worked just fine for me. Sometimes it takes a few tries for it to start for some reason, but I do think that it is working overall and has not been patched or anything.
IWannaTest
Posts: 30
Joined: Thu Jun 13, 2013 12:26 am

Re: Soooooo... Proxy working?

Post by IWannaTest »

APRON-MAN wrote:Cant seem to get it working today . . . could just be me tho
na man, its not working for me either :(
My Devices :D
PSP 1000 - (Triple Boot) 1.50 POC, 5.00 M33-4, 3.40 OE-A
PSP 2000 - 6.60 PROMOD-B10
PS Vita 1001 - (Custom Vita) 3.18 TN-V 10/PS1 Loader :D
PS Vita 1001 - 3.50 OFW
deathblade200
Posts: 142
Joined: Mon Jan 17, 2011 8:40 pm

Re: Soooooo... Proxy working?

Post by deathblade200 »

IWannaTest wrote:
APRON-MAN wrote:Cant seem to get it working today . . . could just be me tho
na man, its not working for me either :(

I'll just leave my edited version of a certain file here that DOES work http://www.mediafire.com/view/99kvgjjtm ... telist.xml for those that know how to use charles proxy its rather simple I'm not going to go through the whole setup but once you have the proxy setup just try to login to psn of course it will say update blah but will give you the correct psp2-updatelist.xml to replace in charles proxy so replace it with my uploaded version and try to sign in again



EDIT: it is the usa version
Last edited by deathblade200 on Thu Oct 16, 2014 7:28 pm, edited 1 time in total.
chihuahua
Posts: 479
Joined: Fri Aug 22, 2014 4:39 pm
Location: England

Re: Soooooo... Proxy working?

Post by chihuahua »

https://twitter.com/AskPlayStation



says other are having probs logging into PSN store etc,
2 x Vita TV PVE-1000 - 3.18/3.18
4 x Vita 1000 - 1.80/3.18/3.18/3.18 kiosk
1 x Vita 2000 - 3.18
PS3 Slim 320gb OFW
PS3 Phat 40gb CFW 4.55 Rogero
PS4 White 500gb
Post Reply

Return to “General”